Izviđačko ekološko takmičenje “U susret proljeću 2024”

Dobrodošli u Zenicu, grad smješten u srcu Bosne i Hercegovine, koji će 13. aprila biti domaćin jednom od najvećih izviđačkih događaja – Izviđačkom Eko-takmičenju »U susret proljeću« koje organizuje Savez izviđača grada Zenice.

Moto ovogodišnjeg takmičenja, “Pomozimo proljeću da zasja u punom sjaju i raskoši!”, odražava našu predanost očuvanju okoliša i promicanju ekološke svijesti.

Naši mladi izviđači, poletarci i pčelice su pravi heroji ovog događaja. Njihova radost istraživanja, ljubav prema prirodi i za učenjem izviđačkih disciplina su inspiracija za sve nas.

Prijavite svoje ekipe na vrijeme – krajnji rok za prijave je ponedjeljak, 5. april 2024. godine, do 16:00 sati. Ne propustite priliku da budete dio ove uzbudljive avanture.

Na prošlogodišnjem takmičenju ugostili smo više od 500 izviđača iz cijele Bosne i Hercegovine i regije.

Ovo takmičenje nije samo natjecanje, već prilika za učenje, zabavu i druženje. Pozivamo vas da se pridružite ovoj velikoj porodici izviđača i ljubitelja prirode. Dođite da zajedno stvorimo nezaboravne uspomene, naučimo nešto novo i doprinesemo ljepoti i očuvanju našeg okoliša.

U produžetku vidite propozicije, a i prijavni formular. Nadamo se da ćemo vas vidjeti 13. aprila u Zenici!

Prilog 02 Prijavni List (1)(1)

Propozicije_ml_izvidjaci_USP2024