Pogledajte kako je bilo četvrti dan na ljetnom interetničkom kampu

Četvrti je dan interetničkog ljetnog kampa na Kapeli. Učesnici su danas spremni za aktivnosti na obali rijeke Sane. Buđenje je bilo rano ujutro, te smo odmah nakon izlaska iz šatora krenuli s trčanjem i razgibavanjem. Do 10 sati smo obavili sve aktivnosti u kampu, uključujući smotru šatora i čišćenje kampa. Nakon toga smo krenuli prema obali rijeke Sane, gdje su danas bile pripremljene aktivnosti.

Za današnji dan su Anja Matijaš i Stevan Šeatović pripremili razne igre. Učesnici su se podijelili u vodove i takmičili se u disciplinama poput “napuni čašu”, “pucaj iz vodenog pištolja”, “prebaci vodeni balon” i “napravi dvorac od čaša”. Svi vodovi su uspješno obavili ove zadatke i vještine. Titulu najboljeg osvojio je 5. vod, dok je drugo mjesto pripalo 4. vodu, a treće mjesto su podijelili 1. i 2. vod.

Nakon natjecanja smo se kupali i uživali na obali rijeke Sane. Domaćini su nam pripremili kuhani kukuruz, nakon čega smo bili spremni za posjet Prijedoru. U kamp na Kapeli smo se vratili do večere te smo se pripremali za večerašnju večernju aktivnost – Kviz znanja.

Na večerašnjem Kvizu znanja i poznavanja, pitanja su bila raznovrsna, a natjecanje iz znanja je bilo napeto. Najbolji vod koji je osvojio prvo mjesto bio je 5. vod. Nakon kviza, okupili smo se oko logorske vatre. Zadatak svakog voda bio je predstaviti talente svoga voda. Do sutra izviđački pozdrav ZDRAVO!