“IZVIĐAČKI HOD ZA BOLJI SVIJET” – IZVIĐAČI ZENICE KAO DIO EU PROJEKTA

Dragi prijatelji,

sa radošću vas obavještavamo da nam je kraj godine donijeo prelijepe aktivnosti i nove izazove. Savez izviđača Grada Zenice je partner u okviru Erasmus + programa sa IK “Javor” iz Osijeka na projektu “Izviđački hod za bolji svijet”.

Osnovni cilj projekta je povećanje znanja i sposobnosti osoba koje rade s mladima. Želimo osnažiti naše mlade voditelje novim znanjima i vještinama radi budućeg prenošenja znanja i volonterskog rada. Želimo razmijeniti primjere dobre prakse svake partnerske organizacije. Želimo da sudionici ovog projekta nastave dalje utjecati na mlade u svrhu promoviranja volonterizma i humanog rada u lokalnoj zajednici. Želimo da sudionici steknu dodatne kompetencije i znanja koje će moći iskoristiti i za osobni razvoj i napredak, kako u privatnom tako i u poslovnom okruženju.

Glavna aktivnost je trening osoba koje rade s mladima koji se planira 8 dana u blizini Osijeka u Kopačevu u junu 2023. Svaka partnerska organizacija će sudjelovati s pet sudionika – osoba koje trenutno rade s mladima

Sretnu i uspješnu Novu 2023. godinu vam želimo.

Savez izviđača Grada Zenica