Otvorenje amfiteatra na Smetovima

11.oktobra smo prisustvovali svečanom otvorenju amfiteatra na izletištu Smetovi, čime je započela nova era za našu zajednicu. Program je bio obogaćen raznovrsnim sadržajem, od glazbe do kulture i prirode.

Bosansko Narodno Pozorište je pripremilo predstavu “Ježeva kućica” za naše najmlađe sugrađane. Djeca su se smijala i uživala u ovoj čarobnoj izvedbi.

Također su stigli planinari iz Planinarskog udruženja “Azimuth 135” sa svojim vodičem Afanom Abazovićem, podsjećajući nas na ljepotu prirode koju smo blagoslovljeni imati u našem okruženju.

Važno je napomenuti da ovaj projekt ne bi bio moguć bez predsjednika Saveza izviđača grada Zenica, Edina Šarića, koji je zajedno s mnogim drugima, dao svoj doprinos u ostvarivanju ovog sna.

Program smo završili uz logorsku vatru i promatranje zvjezdanog neba, podsjećajući nas na skromnost i ljepotu prirode te našeg unutarnjeg svijeta.

Amfiteatar na izletištu Smetovi nije samo fizički prostor, već i simbol naše posvećenosti obrazovanju, kulturi i umjetnosti. On će ostati mjesto gdje ćemo dijeliti trenutke radosti, učiti, izražavati se umjetnički i povezivati se s zajednicom. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u njegovoj izgradnji, održavanju i organizaciji događanja. Ova zajednička pustolovina tek je počela, a mi smo spremni stvarati nove uspomene i inspirirati buduće generacije.