“Poletarciiiii stigla televizija…… ” ( SMJENA TREĆA – GORNJI DOM)

Drugi dan , treće smjene….  ( Smetovi 13.01.2022, Dom izviđača i radio amatera )
Probudio nas je cvrkut ptica…ipak ne, bilo je to dinamično buđenje naših predvodnica Anele i Lejle. Poznata pjesmica se širila izviđačkim domom, dobroooo jutrooooooo- jeste se naspavaliiiii?!
Zbog dobre naravi naših predvodnica i načelnika, ovo jutro smo duže spavali. Poslije ukusnog doručka slijedila je smotra kreveta, činilo se beskrajno teškim. Međutim   vodnice nisu prevrnule ni jedan krevet? Ustale na desnu nogu? Došli su nam gosti, bila je to Federalna TV, tihim koracima su se ušunjali među nama i snimili naše promrzle obraščiće. Upoznali smo izviđače iz donjeg doma ( planinarskog) lijepa neka raja!
Znate strogi odmor? Ehhh, on se uvijek oduži kao da traje saaaaaatima ali napokon smo izašli napolje, sankanje je moglo započeti. Sunce je obasjalo naše lice a smijeh se širio kao zaraza. Nakon najbolje provedenog vremena u donjem domu sa gore spomenutom rajom, trčećim korakom smo ušli u dom. Naše omiljeno jelo kuhara Jaska nas je očekivalo, čuveni “fish and chips”. Za KZP smo imali ugodno iznenađenje a to je bilo ‘kino night’. Umorni od uzbudljivog dana, zadovoljni smo otišli u krevet i započeli novo snivanje snova.
Do sljedećeg dana, šaljemo Vam izviđačke pozdrave!
Z-D-R-A-V-O
Zdravo!
Zdravo!
Zdravo!